Marci Proprii

Logistica

Activitatea de distributie 

Fiind situati in centrul tarii si bucurandu-se de spatiile si facilitatile necesare, echipa manageriala a INDCARF a fost practic provocata sa construiasca o retea de distributie la nivel national. O gama larga de produse alimentare pot fi manipulate in spatiile existente.
Activitatea de distributie a demarat cu entuziasm, astfel creandu-se intr-o scurta perioada de timp una dintre cele mai bine cotate si eficiente retele de distributie care sa acopere intreaga tara.
Spatiile de depozitare ale depozitului central din Pitesti, aliniate la standardele europene, avand o capacitate de 3000MT sunt repartizate in camere frigorifice, atat pentru produse congelate (pana la -24°), refrigerate (pana la +4°), cat si pentru produse ambientale.
Pana in prezent am pus bazele a cinci filiale, fiecare dintre acestea beneficiind de birouri proprii, baza de depozitare, camioane de distributie si echipa de vanzari. Echipa noastra este tanara si motivata cu experienta relevanta in activitatea de distributie.

 

CENTRAL COLDSTORE PITESTI - 3000MT

frozen temperature

3 rooms of 400MT

fresh temperature

1 room of 400MT

ambient temperature

1 room of 400MT

COLDSTORE CONSTANTA - 200MT

frozen temperature

2 rooms

fresh temperature

1 room

ambient temperature

1 room

COLDSTORE IASI - 250MT

frozen temperature

2 rooms

fresh temperature

1 room

ambient temperature

1 room

COLDSTORE CLUJ - 180MT

frozen temperature

2 rooms

ambient temperature

1 room


Sediul Central  Pitesti: deserveste municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Ploiesti, Giurgiu, Alexandria, Targoviste, Arges, Ramnicu Valcea, Olt, Dolj, Sibiu, Valea Prahovei , Targu Jiu si Brasov.

Constanta: deserveste judetele Constanta, Calarasi, Ialomita, Braila si Galati.

Iasi: deserveste judetele Iasi, Vaslui, Neamt, Botosani si Suceav

Cluj: deserveste judetele Cluj, Alba, Maramures, Salaj, Satu Mare.

INDCARF alege sa investeasca permanent in flota, numarand in prezent un numar total de 21 de autovehicule destinate activitatii de distributie.Copyright S.C. INDCARF S.A 2012-2020 | www.indcarf.ro