Marci Proprii

Despre noi

INDCARF S.A. este o companie cu traditie in industria carnii, foarte bine cunoscuta in Romania, infiintata in anul 1905. Ulterior, dupa anul 1918, este atestata documentar existenta “Abatorului Comunei Pitesti”, aceasta fiind prima forma sub care a luat fiinta societatea.

In prezent, INDCARF dispune de mai multe facilitati, pornind de la spatii de depozitare si terminand cu cele de productie.
Spatiile de depozitare, aliniate la standardele europene, avand o capacitate de 3000MT sunt repartizate in camere frigorifice, atat pentru produse congelate (pana la -24°), refrigerate (pana la +4°), cat si pentru produse ambientale.
Spatiile de productie, destinate in principal fabricarii de mezeluri si salamuri crud-uscate, pot prelucra o cantitate de peste 100MT/luna, sunt certificate ISO 22000 si detin sistem de calitate HACCP.
Datorita plasamentului strategic al parcului logistic central, situat in centrul tarii in orasul Pitesti, INDCARF beneficiaza de o capacitate de distributie rapida si eficienta la nivel national.Copyright S.C. INDCARF S.A 2012-2020 | www.indcarf.ro